06 12 45 96 93

 

 

Door jarenlange ervaring heeft Theo van Rijn Autoschade zich gespecialiseerd in Porsche schadeherstel. Maar ook het herstellen van andere merken behoort tot onze dienstverlening. Wij zijn aangesloten bij Aldata en Thacham: databanken van onderstaande merken waar alle fabrieks reparatie technieken en voorschriften voorhanden zijn. Hierdoor waarborgen wij onze kwaliteit, de veiligheidsaspecten en 5 jaar garantie.

Merkherstel is het repareren van schades met originele onderdelen conform fabrieksvoorschriften, met de door de betreffende fabrikanten voorgeschreven apparatuur. Theo van Rijn Autoschade biedt dit voor Duitse merken als: Mercedes, BMW en de merken uit de Volkswagen groep; Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

Maar ook exclusieve merken zoals Chevrolet Corvette en Maserati.

Door aanwezigheid van een autobedrijf met Iveco sub dealer schap in de familiekring heeft Theo door middel van een in eigen beheer ontwikkelde richtsysteem voor lichte bedrijfswagens en Suv’s zich kunnen specialiseren in het richten van chassis' zoals Iveco Daily en andere merken.

Theo van Rijn Autoschade biedt u vanuit Mijdrecht dit merkherstel aan zonder dat er sprake is van verlies van eigen risico door schadesturing. En we bieden u uiteraard een vervangende wagen.

Schadesturing?

Wanneer u WA-casco verzekerd bent, wordt schade aan uw auto vaak volledig vergoed. Het liefste kiest u dan voor een schadeherstelbedrijf dat u kent en waar u zich goed bij voelt. Toch is een eigen keuze vaak niet mogelijk. Uw verzekeraar selecteert namelijk de mogelijke schadeherstelbedrijven voor u.

Dat wordt schadesturing genoemd. Wijkt u af van deze sturing? Dan betaalt u vaak een eigen risico of een verhoogd eigen risico.

Bij Theo van Rijn GEEN eigen risico of een korting op uw eigen risico

Bij Theo betaalt u GEEN  eigen risico of hij biedt u een korting bij verhoogd eigen risico. Ongeacht of uw verzekeraar bij ons is aangesloten of niet. Hoe dat mogelijk is, vraagt u zich af?

Heel simpel: Theo vergoedt u het eigen risico. Ook verzorgt hij de administratieve afhandeling met uw verzekeraar. 

Profiteer van een gratis leenauto

Verzekeraars bieden vaak alleen een gratis leenauto als u kiest voor een aangesloten bedrijf. U raadt het al. Die krijgt u bij ons ook gratis. Ongeacht uw verzekeraar!

  • Tijdelijk GEEN eigen risico
  • Gratis leenauto
  • Mogelijk bij ELKE verzekeraar
  • Wij regelen de administratieve afhandeling

Laat u niet sturen door uw verzekeraar. Maar kies voor de kwaliteit van Multimerk | Schadeherstel.

Heeft u schade bel dan direct Theo.

Tel: 06 12459693

of vul het contact formulier in